info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Goedkope wegwerp pallets koopt u bij 112Pallets!

Wat zijn wegwerp pallets?

Wegwerp pallets zijn hetzelfde als eenmalige pallets. Dit zijn houten of kunststof pallets die worden gebruikt als er geen retoursysteem is vastgelegd tussen bedrijven. Wegwerp pallets zijn dan stukken goedkoper dan andere soorten pallets.

Kan ik wegwerp pallets maar 1x gebruiken?

Nee, ondanks de naam kunt u wegwerp pallets vaker gebruiken. U moet er wel goed mee omgaan, dat wil zeggen: niet overbelasten of ruw mee omspringen. Wegwerp pallets in goede staat kunt u dus opnieuw gebruiken. 112Pallets repareert houten kapotte wegwerp pallets zodat ze klaar zijn voor nieuw gebruik. Dit is voordeliger dan nieuwe pallets bestellen. Als uw wegwerp pallets niet meer gemaakt kunnen worden, recyclen wij deze om te gebruiken voor nieuwe ontwerpen. Dit is voordelig en goed voor het milieu.

Wat zijn de voordelen van wegwerp pallets?

  • Wegwerp pallets zijn geschikt voor (transport)ladingen zonder registratiesysteem. Dit scheelt veel tijd en kosten. Daardoor zijn wegwerp pallets goedkoper dan bijvoorbeeld Europallets.
  • Wegwerp pallets kunnen gebruikt worden voor veel soorten ladingen en sectoren. 112Pallets adviseert u graag over de mogelijkheden van wegwerp pallets.
  • Wegwerp pallets in goede staat kunnen wel degelijk opnieuw gebruikt worden. 112Pallets kan wegwerp pallets ook recyclen en het materiaal hergebruiken.

Wat zijn de maten van wegwerp pallets?

112Pallets levert vele uitvoeringen en formaten wegwerp pallets, geschikt voor verschillende ladingen en producten. Onze medewerkers kunnen houten wegwerp pallets op maat maken als u een specifieke lading heeft.

Over 112Pallets

112Pallets (member of the BullPallets Group) heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van pallets. Wij kopen en leveren nieuwe en gebruikte wegwerp pallets. Ook repareren en recyclen wij kapotte wegwerp pallets. Voor een uniek ontwerp of formaat pallet kunt u tevens bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!