info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Door meer dan 20 jaar ervaring een betrouwbare partner

112Pallets is onderdeel van de Bullpallets Group. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de pallet branche. Voor voordelige, kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke houten en kunststof pallets bent u bij ons aan het goede adres.

Wat doet 112Pallets?

112Pallets verkoopt nieuwe pallets en koopt, repareert en recyclet gebruikte pallets. Palletrecycling is onze specialiteit. Ook maken wij houten pallets op maat voor specifieke ladingen.

Waarom kiezen voor 112Pallets?

Bij 112Pallets werken al meer dan 20 jaar uitsluitend vakmensen met veel verstand van pallets. Wij beschikken over continu meer dan 100.000 pallets op voorraad in allerlei formaten en uitvoeringen, in een overdekte opslag van 8000 m2. Zo kunnen wij zeer snel grote hoeveelheden pallets leveren. Bij 112Pallets bent u verzekerd van heel voordelige, kwalitatief zeer goede pallets en een uitstekende service. Wij adviseren u graag over de beste pallets voor uw lading.

Pallets Kopen

Alle pallets zijn te vinden op onze website.

Wij bieden een groot assortiment pallets, aankoop van nieuwe of gebruikte pallets, wegwerp of herbruikbare pallets, industriële pallets en kunststof pallets