info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Bij 112Pallets koopt u voordelige export pallets!

Wat zijn export pallets?

Export pallets zijn pallets die geschikt zijn voor zware ladingen en export. 112Pallets repareert,  vervaardigt en verkoopt export pallets die voldoen aan strenge internationale eisen. Deze eisen bestaan vanaf 2004. 112Pallets vertelt u graag meer over ons uitgebreide assortiment export ladingdragers.

Aan welke eisen moeten export pallets voldoen?

Export pallets moeten voldoen aan de ISPM 15 norm. Dit betekent dat de export ladingdragers een minimumtemperatuur van 56 graden moeten hebben gedurende 30 minuten. Daarna krijgen de export pallets een duidelijke markering. De ISPM 15 norm is ingesteld om ongedierte in de lading te voorkomen.

Wat zijn de maten van export pallets?

Bij 112Pallets maken wij pallets op maat, dus onze export pallets worden geschikt gemaakt voor iedere lading. Onze ontwerpen en producten zijn stevig en van hoogstaande kwaliteit. Uiteraard voldoen onze export pallets aan strenge internationale normen. Wij werken altijd milieuvriendelijk en tegen een scherpe prijs.

Over 112Pallets

112Pallets (member of the BullPallets Group) is al langer dan 20 jaar actief met het leveren van export pallets. Ook recyclen wij kapotte export pallets om het materiaal opnieuw te gebruiken of om op maat gemaakte pallets te vervaardigen. Wij repareren daarnaast gebruikte pallets zodat ze langer meegaan. Hoe dan ook, bij 112Pallets bent u verzekerd van kwaliteitspallets voor de export van uw bedrijf.

Contact

Heeft u interesse in goedkope export pallets? Of wilt u gebruikte pallets voordelig laten repareren of recyclen? Wij van 112Pallets helpen u graag!

112Pallets (onderdeel van BullPallets Group)

Telefoon: +31 0487 – 59 55 59

E-mail: info@112pallets.nl