info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Voor goedkope kunststof pallets bent u bij 112Pallets aan het juiste adres!

Wat zijn kunststof pallets?

Kunststof pallets zijn pallets die gemaakt zijn van plastic in plaats van hout.

Wat zijn de voordelen van kunststof pallets?

  • Kunststof pallets hebben geen speciale behandeling tegen ongedierte nodig. Dat scheelt tijd en kosten.
  • Kunststof ladingdragers brengen geen risico’s op verwondingen of beschadigingen door beschadigd hout, spijkers of uitstekende splinters met zich mee.
  • Kunststof pallets zijn lichter van gewicht dan houten pallets.
  • Plastic pallets zijn ongevoelig voor vocht.

Wat zijn de maten van kunststof pallets?

Kunststof pallets zijn bij 112Pallets in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Alle plastic pallets in ons assortiment zijn lichtgewicht en van zeer goede kwaliteit. Wij verzorgen alle standaard euromaten. Neem contact op voor de mogelijkheden van 112Pallets!

Kan ik kunststof pallets vaker gebruiken?

112Pallets biedt zeer scherp geprijsde kunststof pallets aan voor eenmalig gebruik, deze zijn geschikt voor exportdoeleinden. Daarnaast verkopen wij plastic ladingdragers om vaker te gebruiken,  bijvoorbeeld in plaats van houten pallets of verpakkingen. De medewerkers van 112Pallets adviseren u graag over welke kunststof pallets geschikt zijn voor uw lading.

Over 112Pallets

112Pallets (onderdeel van de BullPallets Group) is een zeer ervaren specialist op het gebied van pallets. Al meer dan 20 jaar leveren, repareren, vervaardigen en recyclen wij houten pallets en leveren wij plastic pallets. Altijd tegen aantrekkelijke prijzen en voorzien van goede service. Tevens maken wij houten pallets op maat, aangepast aan uw wensen.

Contact

Heeft u interesse in het kopen of inleveren van kunststof pallets? Neem dan contact op met 112Pallets! Onze medewerkers staan voor u klaar!

112Pallets (onderdeel van BullPallets Group)

Telefoon: +31 0487 – 59 55 59

E-mail: info@112pallets.nl