info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

112Pallets levert houten pallets tegen een aantrekkelijke prijs!

Wat zijn houten pallets?

Houten pallets zijn pallets gemaakt van hout. Houten pallets worden zeer veel gebruikt voor de export. Deze pallets zijn heel stevig, voordelig en milieuvriendelijk. 112Pallets biedt zowel nieuwe als gebruikte houten pallets aan. Neem contact op voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van houten pallets?

  • Houten pallets zijn zeer milieuvriendelijk. Hout wordt namelijk gerecycled als een pallet kapot is. 112Pallets recyclet kapotte houten pallets om op maat gemaakte ladingdragers te ontwerpen en vervaardigen.
  • Houten pallets zijn vaak eenvoudig te repareren. Dit is voordeliger en beter voor het milieu.

Wat zijn de maten van houten pallets?

112Pallets verkoopt een ruim assortiment aan diverse maten houten pallets tegen een aantrekkelijke prijs. Standaard houten pallets zijn opgebouwd uit balken of blokken. Ook ontwerpen en maken wij houten pallets op maat in diverse houtsoorten. Heeft u een specifiek formaat houten pallets nodig voor uw lading? Onze vakmensen vertellen u graag over de mogelijkheden.

Reparatie van houten pallets

112Pallets repareert kapotte houten pallets zodat ze weer klaar voor gebruik zijn. Dit is goed voor het milieu en goedkoper dan nieuwe pallets kopen. Voor het repareren van houten ladingdragers gebruiken wij dezelfde houtsoorten en diktes voor het beste resultaat.

Recyclen van houten pallets

Houten pallets die wij niet meer kunnen repareren, worden gesloopt en gerecycled. Het materiaal wordt zorgvuldig hergebruikt, bijvoorbeeld voor nieuwe pallets. Zo dragen wij een steentje bij aan een beter milieu.

Kan ik houten pallets vaker gebruiken?

Ja, maar hout is een natuurproduct en kan beschadigen. Soms moeten houten pallets deels gerepareerd worden. Daarna zijn ze pas geschikt voor een volgende lading. 112Pallets repareert beschadigde houten pallets. Zo blijven deze pallets betrouwbaar, veilig en voordelig.

Over 112Pallets

112Pallets (member of the BullPallets Group) is al meer dan 20 jaar een deskundige op het gebied van pallets. Wij verkopen nieuwe en gebruikte houten pallets. Daarnaast kopen wij houten pallets in die wij repareren of recyclen, uiteraard met respect voor het milieu.

Contact

Zoekt u naar voordelige houten pallets? 112Pallets biedt de oplossing!

112Pallets (onderdeel van BullPallets Group)

Telefoon: +31 0487 – 59 55 59

E-mail: info@112pallets.nl