info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

industrial

Industriële pallets of industriepallets koopt u voordelig bij 112Pallets!

Wat zijn industriële pallets of industriepallets?

Industriepallets zijn houten of kunststof pallets die veel worden gebruikt voor transport en de palletmarkt, met name in Frankrijk en Engeland. Deze pallets worden ook wel ISO pallets of blokpallets genoemd. Industriële pallets zijn ontworpen en vervaardigd conform de normen van de Internationale Spoorwegunie UIC.

Zijn alle industriële pallets of industriepallets hetzelfde?

Nee, er zijn verschillende uitvoeringen van industriële pallets of industriepallets verkrijgbaar. Zo zijn er industriële pallets met antislipstroken, een open of dicht palletdek of met opstaande randen. Ook zijn ze uitgevoerd met 3 of 5 palletsledes. Afhankelijk van uw lading en wensen, kunt u kiezen tussen kunststof en houten industriepallets. 112Pallets levert houten en kunststof industriepallets voor allerlei verschillende ladingen. Vraag onze medewerkers gerust om advies!

Wat zijn de afmetingen van industriële pallets of industriepallets?

Deze pallets zijn standaard 1200 X 1000 mm.

Waarvoor worden industriële pallets of industriepallets gebruikt?

Deze pallets worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Industriële pallets of industriepallets zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en zijn daardoor heel veelzijdig. Zo zijn er industriepallets die geschikt zijn voor het vervoeren en opslaan van vaten, big bags en zakgoed. 112Pallets adviseert u graag welke industriële pallets het beste zijn voor uw lading.

Hoeveel kilo kunnen industriële pallets of industriepallets dragen?

Standaard industriepallets kunnen tussen de 1500 (met een heftruck) en 6000 (vlak op beton geplaatst) dragen.

Kan ik industriële of industriepallets vaker gebruiken?

Ja, net als andere houten en kunststof pallets kunnen ook industriële of industriepallets vaker worden gebruikt. Ga voorzichtig om met industriepallets en belast ze niet te zwaar. Indien nodig kan 112Pallets uw houten industriële pallets repareren. Dan zijn ze weer betrouwbaar en klaar voor nieuw gebruik. Dit is zeer milieuvriendelijk en voordeliger dan nieuwe pallets aanschaffen. Kapotte houten industriepallets die niet meer gerepareerd kunnen worden, kunt u inleveren bij 112Pallets. Wij recyclen uw houten pallets graag, zo dragen we bij aan een beter milieu.

Over 112Pallets

112Pallets (onderdeel van de Bulletpallets Group) is al meer dan 20 jaar een zeer betrouwbare specialist op het gebied van pallets. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van industriële pallets of industriepallets? Bel of mail ons voor vragen of om een bestelling te doen!