info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Eenmalige pallets voor iedere klus koopt u bij 112Pallets!

Wat zijn eenmalige pallets?

Eenmalige pallets zijn houten of kunststof pallets die geschikt zijn voor transport zonder retoursysteem. Eenmalige ladingdragers zorgen in dat geval voor aanzienlijk lagere kosten.

Wat zijn de voordelen van eenmalige pallets?

  • Eenmalige pallets zijn goedkope alternatieven voor Europallets.
  • Eenmalige ladingdragers hoeven niet geregistreerd te worden. Dit scheelt tijd en (administratieve) kosten.
  • Eenmalige pallets kunnen voor iedere soort lading en voor iedere sector gebruikt worden, van distributiecentra tot de chemische sector.

Wat zijn de maten van eenmalige pallets?

Eenmalige pallets zijn in diverse houtsoorten en maten verkrijgbaar. 112Pallets heeft vele typen en formaten eenmalige houten pallets in het assortiment, van licht of mediumzwaar tot geschikt voor zware ladingen. Zo nodig maken onze vakmensen voor u eenmalige pallets op maat.

Kan ik eenmalige pallets maar 1x gebruiken?

Nee, ondanks de naam kunt u eenmalige pallets vaker gebruiken, mits ze netjes worden behandeld. Zorg ervoor dat u eenmalige pallets niet overbelast of er ruw mee omgaat, dan kunt u deze pallets prima hergebruiken. 112Pallets repareert beschadigde eenmalige pallets zodat u deze opnieuw kunt toepassen. Dit is goedkoper dan nieuwe pallets aanschaffen. Als de eenmalige pallets kapot zijn, recyclen wij deze voor nieuwe ontwerpen en toepassingen. 112Pallets heeft het milieu immers hoog in het vaandel staan.

Over 112Pallets

112Pallets (member of the BullPallets Group) is al meer dan 20 jaar deskundig op het gebied van pallets. Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte eenmalige pallets. Ook repareren en recyclen wij kapotte pallets. Heeft u een specifiek formaat pallet nodig? Deze ontwerpen wij graag voor u. Bel of mail ons voor meer informatie!

Contact

Heeft u interesse in voordelige eenmalige pallets of wilt u deze inleveren? 112Pallets staat u graag te woord!

112Pallets (onderdeel van BullPallets Group)

Telefoon: +31 0487 – 59 55 59

E-mail: info@112pallets.nl