info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Ook voor voordelige kisten kunt u terecht bij 112Pallets!

Kisten

Behalve pallets levert 112Pallets houten en kunststof kisten. Deze zijn heel stevig en geschikt voor vele soorten ladingen. Zeker voor veilig transport van kostbare goederen zijn kisten ideaal. Heeft u een kwetsbare lading die veel bescherming nodig heeft tijdens het transport? Onze medewerkers van 112Pallets vertellen u graag meer over kisten.

Wat zijn de voordelen van kisten?

  • Kisten zijn zeer veilig voor kwetsbare en zware ladingen.
  • Kisten zijn heel snel en gemakkelijk te monteren.
  • Houten kisten kunnen precies worden afgesloten met een deksel, dit bevordert de veiligheid.
  • Kisten verdragen veel zware klappen en beschermen daardoor uw lading volledig.
  • Kisten zijn goed te stapelen en daardoor ruimte-efficiënt.

Moet ik kiezen voor plastic kisten of voor houten kisten?

Beide soorten hebben voordelen. Plastic kisten zijn beter bestand tegen beschadigingen, vocht en ongedierte. Houten kisten zijn milieuvriendelijker en voordeliger omdat ze gerepareerd en gerecycled kunnen worden. 112Pallets levert zowel kunststof als houten kisten in diverse formaten. 112Pallets vertelt u graag welke kisten geschikt zijn voor uw producten.

Leveren jullie nieuwe of gebruikte kisten?

112Pallets levert nieuwe en gebruikte kisten. Onze kisten zijn altijd betrouwbaar en voordelig en voldoen aan alle internationale eisen en normen.

Kan ik kisten vaker gebruiken?

Ja, net als houten en kunststof pallets kunt u houten kisten en plastic kisten vaker gebruiken. U moet dan wel netjes omgaan met kisten en ze niet te zwaar beladen. Kunststof kisten gaan langer mee, maar houten kisten kunnen gerepareerd worden en daarna opnieuw worden gebruikt.

Levert 112Pallets ook wegwerp kisten of eenmalige kisten?

Ja, 112Pallets levert ook wegwerp kisten of eenmalige kisten in diverse formaten. Deze gebruikt u als u goederen levert zonder ruilsysteem. Dit scheelt veel administratieve kosten en tijd.

Kan ik kisten laten repareren?

Ja, net als houten pallets repareert 112Pallets houten kisten. Deze kunnen dan opnieuw gebruikt worden voor een lading of transport. Houten kisten die kapot zijn, worden door ons gesloopt en het materiaal wordt gerecycled. Houten kisten zijn dus beter voor het milieu.

Kan ik kisten op maat laten maken?

Ja, 112Pallets maakt houten kisten op maat, geschikt voor uw lading. Deze kisten worden volledig afgestemd op de lading, het transport en de (internationale) eisen. Neem contact op met 112Pallets als u meer informatie of advies wilt over kisten.

Over 112Pallets

112Pallets is onderdeel van de Bullpallets Group, die al langer dan 20 actief is in de pallet branche. Wij verkopen, repareren en recyclen houten kisten en pallets. Ook leveren wij kunststof kisten. Bel of mail ons voor het bestellen van gebruikte of nieuwe kisten!