info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Europallets van 112Pallets zijn goedkoop en betrouwbaar!

Wat zijn Europallets?

Europallets zijn binnen Europa de meest gebruikte pallets. Europallets herkent u aan een brandmerk op de houten of geperste klossen. Op de rechterklos staat EURO. Een onbeschadigde Europallet kan maximaal 2000 kilo dragen, mits het gewicht goed is verdeeld. 112Pallets verkoopt al meer dan 20 jaar gebruikte en nieuwe pallets van hoogwaardige kwaliteit.

Zit er statiegeld op Europallets?

Europallets voldoen aan strenge normen. Veel mensen denken dat er statiegeld zit op Europallets, maar statiegeld op Europallets is een afspraak tussen bedrijven onderling. Europallets zijn ruilpallets, dat betekent dat ze het bezit blijven van hun eigenaar. Beladen Europallets worden bij aflevering geruild tegen dezelfde ladingdragers, maar dan zonder lading.

Een kapotte Europallet verliest zijn waarde, maar 112Pallets recyclet deze ladingdragers en versnippert  het hout zodat ook dit opnieuw gebruikt kan worden.

Wat zijn de maten van een Europallet?

  • Een standaard Europallet heeft een formaat van 800 mm X 1200 mm
  • De twee varianten (blokpallet) zijn 1000 mm X 1200 mm
  • De maximale hoogte is 1.66 – 2.20 m
  • Een Europallet kan 750 tot 2000 kilo dragen

Heeft u pallets nodig met andere maten? 112Pallets biedt naast nieuwe Europallets het volgende aan:

  • Op maat gemaakte pallets, geschikt voor iedere bedrijfssituatie
  • Milieuvriendelijke recycling van oude Europallets

112Pallets verzekert u van een uitstekende service en een uitgebreid assortiment aan kwaliteitspallets tegen een lage prijs. Gebruikte ladingdragers zijn door onze medewerkers zorgvuldig gerepareerd en klaar voor een nieuwe klus. Gebruikte en goede pallets die wij niet kunnen repareren, worden gerecycled. Zonodig ontwerpen en maken wij goedkope pallets op basis van gerecycled hout. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Over 112Pallets

112Pallets (member of the BullPallets Group) heeft meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van nieuwe en gebruikte Europallets. Onze specialiteit is het recyclen van pallets. Wij repareren gebruikte pallets zodat ze langer meegaan. Daarnaast slopen wij kapotte pallets om het materiaal te hergebruiken of om op maat gemaakte pallets te maken.

Contact

Wilt u Europallets kopen? Of gebruikte pallets laten recyclen tegen een aantrekkelijke prijs? Neem dan contact op met 112Pallets!

112Pallets (onderdeel van BullPallets Group)

Telefoon: +31 0487 – 59 55 59

E-mail: info@112pallets.nl