info@112pallets.nl   0487 - 59 55 59

welkom bij 112pallets.nl - HORST
Member of the Bullpallets group.

Voor nieuwe pallets in diverse uitvoeringen bent u bij 112Pallets aan het goede adres!

Nieuwe pallets

Bij 112Pallets bent u aan het juiste adres voor nieuwe pallets. Wij leveren houten of kunststof pallets, geschikt voor iedere lading of transport. Bij 112Pallets bestelt u gemakkelijk nieuwe pallets tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze houten en kunststof pallets zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen. Heeft u vragen over welke pallets geschikt zijn voor uw lading? De vakmensen van 112Pallets vertellen het u graag!

Welke soorten nieuwe pallets verkoopt 112Pallets?

112Pallets verkoopt CP pallets, Europallets, industriële pallets, eenmalige pallets en kisten. Deze pallets voldoen alle aan internationale eisen, aan de ISPM 15-norm en zijn geschikt voor vele soorten ladingen. Daarnaast hebben wij nog veel meer soorten houten en kunststof pallets op voorraad.

Maakt 112Pallets pallets op maat?

Ja, 112Pallets ontwerpt en vervaardigt houten pallets op maat voor een specifieke lading. Deze zijn volledig aangepast aan uw wensen en behoeften. Wij ontwerpen en vervaardigen houten pallets ook van gerecycled materiaal. Dit is dus voordelig geprijsd en goed voor het milieu. Informeer bij 112Pallets voor de mogelijkheden!

Kan ik nieuwe pallets laten repareren?

Ja, u kunt gebruikte pallets bij 112Pallets inleveren. Deze worden door onze vakmensen gerepareerd zodat ze weer als nieuw zijn. Dit is milieuvriendelijker en uiterst voordelig. Zo kunt u deze houten pallets weer veilig gebruiken voor een nieuwe lading.

Over 112Pallets

112Pallets is al meer dan 20 jaar dé palletspecialist! Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan pallets. Neem contact met ons op voor advies of vragen over nieuwe pallets!